nieuwe stappen zetten

Workshop Stappen Zetten: lopend je leiderschap versterken

“A man walking is never in balance, but always correcting for imbalance” – Gregory Bateson

De meeste leiders zitten teveel. Wil jij je vraagstukken vanuit een ander perspectief bekijken?  Staand en lopend zie je de wereld met andere ogen. De volgende stap wordt  vanzelf duidelijk!

Lopen en leiderschap

We beginnen ons leven liggend, dan gaan we zitten, gevolgd door staan en lopen. Kinderen die lopen, maken een enorme sprong in hun ontwikkeling. Vanaf dat moment heb je namelijk meer leiderschap over je leven. Bekijk die ontwikkeling op deze video.

Lopen als metafoor

Lopen is een complexe beweging. Het vergt niet alleen veel oefening om het als kind te leren (ongeveer duizend uren!), maar ook om het opnieuw te leren bij revalidatie. Elke stap vraagt namelijk een nieuw evenwicht – een mooie metafoor voor leiderschap.

Lopen brengt evenwicht

Lopen vraagt niet alleen evenwicht, het brengt ook evenwicht. Het helpt om lichaam en geest te synchroniseren. Als je ergens rustig over wilt nadenken of wilt bijkomen van inspanning en stress, is lopen een enorme hulp.

Workshops Stappen Zetten

Ieder voor- en najaar organiseer ik een workshop Stappen Zetten in een natuurgebied, over stappen in je werk als bestuurder, leidinggevende of trainer. Je bekijkt vraagstukken vanuit een nieuw perspectief. Dat geeft inzichten die je direct kunt toepassen in je werk.

De eerstvolgende workshop Stappen Zetten

  • op 24 mei van 10.00 – 17.00
  • locatie: het prachtige Nieuw Annaland in Vught
  • kosten: € 295,- excl BTW
  • Samenreiskorting: als je komt met een collega of vriend(in) ontvangen jullie beiden een korting van € 45,-

Stappen Zetten InCompany

Workshops Stappen Zetten kunnen ook InCompany worden verzorgd. Dan gaat het om vragen als: waar willen we heen en hoe zetten we als team de volgende stap?

Meer informatie en inschrijving vind je hier.